Vrije Boeken

Welkom bij Vrije Boeken, een initiatief van De Vrije Uitgevers. In deze webshop koopt u de artikelen rechtstreeks bij de uitgever. U steunt zo direct de producent van de meest prachtige boeken, met grote bezieling gemaakt door onafhankelijke geesten. 

internetboekhandel
Wist u dat zelfs het verpakken en versturen van de artikelen niet door de internetboekhandels zelf wordt gedaan? Dat wordt namelijk door één bedrijf gedaan, dat alle boeken van Nederland op voorraad heeft en distribueert - zowel naar boekhandel als naar u, de consument. Zij doen dat voor elke internetboekhandel - dus ook voor ons.

En dus zijn we net zo snel, net zo duur, en net zo betrouwbaar.

Als u bij ons koopt, komt meer van uw geld terecht bij degenen die die mooie boeken ook werkelijk maken!
 
De Vrije Uitgevers bestaat uit rond de 400 kleine, onafhankelijke en professionele uitgevers. Van piepklein tot middelgroot: alle even gepassioneerd en betrokken. Samen geven zij duizenden boeken, e-boeken en andere artikelen, zoals kalenders of spellen, uit. De Vrije Uitgevers ondersteunt het vrije woord door uitgevers op weg te helpen binnen de complexe uitgeverswereld. Via De Vrije Uitgevers vinden hun boeken de weg naar boekhandel en de consument. Samen staan we sterker.

Onze prijzen zijn dezelfde als bij elke internetboekhandel: in Nederland geldt immers de wet op de vaste boekenprijs (die overigens niet geldt voor e-boeken en anderstalige boeken). Bij ons gaat alleen zo veel mogelijk van de opbrengst rechtstreeks naar de uitgevers, die er hun auteurs, vertalers, vormgevers, redacteurs, huur en drukkers van kunnen betalen, en kunnen investeren in nieuwe boeken. 

Kortom: wie hier zijn boeken bestelt, ondersteunt het vrije woord.

 

menu1menu2menu3menu4

 

 

geldbesteding